top of page

27 DE MAIG A L'ANFITEATRE DEL  PARC DE CATALUNYA DE SABADELL

 

El BACK TO PARTY @ OBSERVA arriba a Sabadell, amb tres de les millors i més representatives bandes encara en actiu dels anys 80 i 90 al nostre país. LA FRONTERA, GATOS LOCOS, i un dels millors tributs a DEPECHE MODE del món (aquest títol se li atribueix al mateix cantant de la formació británica: Dave Gaham).

 

Presentarà l’event el Monstre de la comunicació musical al nostre país: FERNANDISCO, qui té una rel.ació “molt especial” amb la ciutat de Sabadell…

 

Amenitzant l’ambient estarán dos dels DeeJays més reputats i veterans del Vallès, com són Kako Martinez (Macao) i Jordi Ordóñez from Caracas (syndicate).

 

 

En el marc de l’Amfiteatre del Parc de Catalunya de Sabadell, (un remans de pau i natura dins de la gran ciutat del Vallès) gaudirem d’un concert que només l’equip de l’OBSERVA és capaç de mobilitzar, un escenari de 30 metres i un espectacle incomparable de llum i so… i tot plegat, a l’aire lliure!!

 

LES BANDES:

LA FRONTERA

 

La Banda fundada per Javier Andreu i Toni Marmota el 1984, va guanyar el Festival Villa de Madrid y en Jesús Ordovás els va donar l’empenta per re-batejar-la amb el nom del seu primer tema d’èxit “La Frontera”.

40 anys després, La Frontera segueix sent una de les bandes amb el directe més potent de l’Estat Espanyol… sense oblidar-nos del seu Nº1 en llistes  “El Limite”, es destaquen temes com Cielo del Sur, Judas el Miserable, La Ley de La Horca i una infinitat de temes que combinen el Rock americà dels 60, el so de la New Wave Britànica i la meravellosa foscor poética del western de Enio Morricone el molt celebrat gènere spaghetti western.

 

 

GATOS LOCOS

 

Aquesta banda catalana i el seu líder Fernando Lavado, amb més de 35 anys als escenaris, 13 discs editats (dos d’ells discs d’or) i més de 2000 concerts, segueixen donant lo millor de la seva música basada en el rock and roll, el surf, el country i el Tex-Mex.

Un directe potent i divertit amb una banda de luxe: Mr Sundara a la guitarra i el xilè Talo al contrabaix. Un dels grups amb més solera de l’escena nacional juntament amb Loquillo i Los Rebeldes, entre d’altres.

Aquest proper dissabte, 27 de maig venen a l’Observa a miolar ben fort !!!

 

 

DEVOTIONAL MODE

 

Devotional Mode des de 2009 tribut a Depeche Mode, que porta als seus concerts per tot el país una recopilació dels himnes que composen el repertori del millor grup de synth-pop de la historia de la música contemporánia. Himnes que ens acompanyen des dels mítics dels anys 80, els intensos anys 90 i la maduror del grup ja en l’actual segle. Més de 30 anys de carrera resumida en un repertori, amb tota la passió. Sonaran en un directe contundent, Enjoy the silence, Personal Jesus, Policy of truth, I just cant get enough, It’s no good, Strangelove y una pila de hits més que forman part de la memoria col·lectiva de vàries generacions.

 

PRESENTADOR I DJ FERNANDISCO:

Fernando Martínez Teruel més conegut com a Fernandisco, és un locutor, DJ i presentador, especialitzat en música, i DJ de ràdio i televisió.[1]

Va estudiar psicologia, però va acabar dedicant-se a la ràdio. A la dècada del vuitanta va treballar a Radio España, i va obtenir molt d'èxit durant la seva estada a la cadena musical 40 Principales, allà va presentar el programa Del 40 al 1, tant en versió radiofònica com televisiva.

Després va passar per diverses cadenes com Cadena SERCanal PlusLa 2COPEPopular TV o Radio Punto i va presentar programes com La noche de Fernandisco, Club Popular, Nunca fuimos ángeles o Lo mejor de Fernandisco. A més de continuar vinculat al món de la música i organitzar festivals dedicats a artistes dels anys vuitanta i noranta presenta el programa Desde que amanece, apetece a BOM Radio

 

ELS DEE JAYS:

 

Dj’s MARTINEZ & ORDÓÑEZ

 

Definir a Kako Martínez i a Jordi Ordóñez només com a deejays, seria faltar a la veritat. Jordi Ordóñez comença en els primers 90 procedent de la darkwave i el e.b.m. amb el alter ego de  cyberferno. Es va endinsar en l’electrònica de ball fundant un dels primers clubs d’electrónica del vallés, el syndicate Terrassa. Cansat de l’ambient nocturno deixa els plats fins a principis del 2000 quan, amb l’alter ego  de George Ordóñez from Caracas explora el funk i el disco, el house i l’italodisco. Aquest personatge heterogeni, aconsegueix teixir un fil entre passat i futurmitjançant la música de ball, la disco music.

Kako Martinez, per la seva banda, és una altre convidat de luxe per acompañar-nos. A més de creador del celebrat club sabadellenc MACAO, aquest polifacètic melòman ha estat internacional a Europa i Amèrica moltes vegades, a més de formar part de la formació catalana “Funktastic”, i regentar el seu propi segell ON WORK (reconegut internacionalment), trova temps encara per produïr o remesclar altres,i  inclús colabora en programes de Ràdio a emisores com Flaix FM o BOM Ràdio..

Com dèiem, un luxe que ens acompanyin el proper 27 de Maig!! 

 

 

L’ESPAI (Amfiteatre del Parc de Catalunya, Sabadell)

 

Espectacular espai a l’aire lliure amb tots els serveis típics de qualsevol  festival ben fet : restaurants, food trucks, desenes de metres de barra, market, etc. I sobretot, un escenari de debò, que el festival Observa posa al servei d’un espectacle de qualitat, amb el millor sistema de so i de llum.

BACK TO PARTY @ OBSERVA SABADELL 2023

(Dissabte 27/5 de 18-1h. 22€ anticipada)

BACKtoPARTYdef blanc WEB.jpg
La_Frontera_redes.jpg
FB_IMG_1675775003380.jpg
bona_edited.jpg
fernandisco.jpg
JORDI.jpg
KAKO.jpg
festival-observa-slider4.jpg

LOCALITZACIÓ: Parc Catalunya  Av. d'Andreu Nin, 45, 08206 Sabadell, Barcelona

 

GOOGLE MAPS : https://goo.gl/maps/ccTueFrTRgfBQFCWA

 

TICKETS : https://www.enterticket.es

 

PRODUEIX I ORGANITZA :

BLASTER BOOKING BARCELONA I FESTIVAL OBSERVA

www.blasterbooking.com

www.festivalobserva.com

CONTACTE : backtopartysbd@gmail.com

bottom of page